despre noi


Profesori Funtastic Studio Timisoara


FUNtastic studio este un loc unde se regăsesc pasiunile noastre pe care dorim să le transmitem mai departe celorlalți cu toată iubirea și priceperea. Fie că este vorba despre cursurile de dans, cele de televiziune sau despre limbile străine, dorim ca cei care vor să învețe ceva nou, să aibă amintiri și experiențe extraordinare alături de noi. Suntem încântați să cunoaștem și să ne petrecem timpul alături de adulții și copiii care aleg FUNtastic studio!


DSC_6139-2

Silvia Gherasim


Din anul 2002 am devenit profesoară de limba engleză și germană după ce am absolvit Facultatea de Filologie a Universității de Vest Timișoara. Din anul 2005 am intrat în lumea mass-media, devenind jurnalist, reporter, realizator și producător TV, cu peste 200 de emisiuni la activ, între care cele mai cunoscute sunt Ce-i Nou ? – emisiune lifestyle (realizator/producător), Fan Car – emisiune auto (realizator/producător), Perfect Life – emisiune lifestyle (realizator/producător), X-Clusive – emisiune mondenă (realizator/producător), Shopping-ul pasiunea mea -emisiune de fashion (guest star în 2 ediții). Activitatea în televiziune am desfășurat-o în studiouri locale ale ANALOG TV, TELE EUROPA NOVA, TVT 89, TELEUNIVERSITATEA. Din anul 2012 lucrez foarte mult cu grupuri de copii.

DSC_6222-2

Florin Gherasim


Încă de la vârsta de 8 ani am început să frecventez cursurile de dans sportiv. După multă muncă și antrenamente am început să iau parte la concursurile de dans sportiv atât în țară cât și în străinătate. În urma rezultatelor deosebite am fost selectat timp de 3 ani consecutiv ca și component al lotului național de dans sportiv al României. Din anul 2009 am devenit oficial instructor de dans sportiv legitimat la Federația Română de Dans Sportiv. Din anul 2011 am devenit și instructor de tango argentinian. Dragostea pentru munca împreună cu cei mici se materializează în cursurile de dans și coregrafie pe care le susțin în cadrul mai multor grădinițe.