Noutati


Vedetele cursului de televiziune pentru copii!


Program cursuri copii si adulti de la 1 octombrie la Funtastic Studio

Dragi copii, parinti si prieteni, va asteptam cu mare entuziasm si drag la dans, engleza, germana si televiziune ! Aici aveti varianta de program pentru cursuri cu incepere la 1 octombrie 2014. Multumim ! Va asteptam la sala noastra de cursuri pentru copii si adulti in Timisoara pe Bd Eroilor de la Tisa , nr 59 (zona Olimpia)

orar

 

 


Cursuri de dans pentru copii

Toata lumea stie deja ca orice fel de miscare ii ajuta pe copii sa creasca sanatosi, le da pofta de viata si usureaza asimilarea informatiilor. Pe langa aceste avantaje, minunatele cursuri de dans pentru copii reprezinta una dintre cele mai cautate modalitati de socializare si integrare intr-o echipa a celor mici. Intr- ora de dans, ei au posibilitatea sa se detaseze de rutina si sa isi creeze o lume in care isi imagineaza ca sunt cele mai capabile si mai indraznete fiinte de pe pamant. Pot avea senzatia ca zboara pe notele valsului vienez, ca participa la cea mai tare cursa din viata lor in ritmuri de quick step sau ca se afla in toiul unei petreceri exotice cand danseaza samba.

Alegerea celei mai distractive si mai eficiente forme de activitate fizica prin inscrierea celor mici la cursuri de dans pentru copii este o decizie inteleapta care va aduce satisfactii atat parintilor cat si piticilor.

FUNtastic Studio Timisoara va invita sa participati la o ora gratuita la oricare dintre cursurile pe care le oferim (cursuri de dans pentru copii, cursuri de dans pentru adulti, cursuri de limba engleza si germana pentru copii, cursuri de televiziune si imagine pentru copii si adolescenti)!

Va asteptam cu drag la sala noastra de pe Bd. Eroilor de la Tisa, nr 59, Timisoara (zona Sala Olimpia, langa Hotel Vanilla) !

Inscrieri si informatii la tel. 0724407501 sau 0735038535  (Silvia si Florin Gherasim) sau la adresa de mail office@funtasticstudio.ro


Cursuri de limba engleza si germana pentru copii

Cursuri de Engleza si Germana pentru cei mici (incepand cu varsta de 2 ani) la Funtastic Studio cu predare numai in limba engleza sau germana !
Stiati ca cei mici invata pot invata mai multe limbi straine in acelasi timp? Incepand cu varsta de 6 luni copii disting sunetele si se familiarizeaza cu ce aud vorbindu-se in jurul lor. De aceea, pentru parintii care doresc sa isi invete cat mai repede copilul o limba straina, este indicat sa inceapa cat mai devreme.
Incepand cu varsta de 2 ani, copiii pot veni la Funtastic Studio pentru cursurile de limba engleza sau/si germana . Cei mici adora sa invete una sau mai multe limbi straine deoarece ei asimileaza foarte multa informatie fara efort in scurt timp. Astfel ca parintii nu trebuie sa se ingrijoreze ca ar putea suprasolicita sau stresa copilul. Dimpotriva ! Orele sunt organizate in asa fel incat sa le stimuleze creativitatea, comunicarea si sa simta totul ca pe o joaca ce le face multa placere !
Intr-un modul de 6 luni, copiii pot invata intre 300-500 cuvinte noi, plus se recapituleaza cele invatate anterior.
O ora de engleza sau germana implica :
-predarea cuvintelor noi, cu ajutorul imaginilor sau a matrialelor aditionale
-repetarea cuvintelor noi
-scurte dialoguri intre copii folosind vocabularul nou si pe cel cunoscut deja
-activitati de recunoastere si jocuri de memorie
-vizionarea de materiale video in limba engleza/germana pentru fixarea vocabularului
– activitati de ascultare
-jocuri distractive si ce implica miscare fizica pentru dezvoltarea capacitatii de asimilare a informatiei
Cursurile de limba engleza si germana pentru copii se organizeaza pe categorii de varsta cu maximum 8 copii/ grupa, o data sau de doua ori / saptamana (dupa cum opteaza parintele).
Va asteptam cu drag!
Echipa Funtastic Studio


Cursuri de Televiziune pentru copii la Funtastic Studio

Incepem cursurile de la singura Scoala de Televiziune din Timisoara – Funtastic Studio !
Toti copii si adolescentii cu varste intre 7-16 ani pot participa la aceste module de cursuri (incepatori 3 luni, avansati 2 luni). In cadrul cursurilor de televiziune se studiaza si se perfectioneaza dictia si pronuntia, tehnica interviului; se corecteaza aparitia in fata camerei, postura corpului si ticurile; se construieste atitudinea de leader; se experimenteaza munca in echipa; se pun bazele unei bune comunicari si relationari; se da frau liber creativitatii si imaginatiei; se invata ce inseamna productia unui material video sau a unei emisiuni tv. Activitatile de invatare si practica se realizeaza intr-un mini-studio, cu microfonul in mana in fata camerei de filmat si constau in citirea textelor, improvizatie, exercitii de concentrare si pentru dezvoltarea increderii de sine, scrierea scenariilor pentru emisiuni.Toate interviurile si materialele video realizate in cadrul cursurilor de televiziune vor intra in posesia cursantilor la sfarsitul fiecarui modul. Cele mai reusite interviuri se vor difuza in emisiunea online FUNtastiKids.
Oricine doreste sa faca parte din echipa de productie Funtastic Studio si sa se inscrie la singurele cursuri de televiziune din Timisoara ne poate contacta telefonic 0735038535 sau online office@funtasticstudio.ro. Va asteptam cu drag !